24.12.07

L'equip d'en Pol Blay Cadanet propina un 4-0 al Barça.

El passat 9 de Desembre, el nostre soci de la penya i jugador del Benjamí A del RCD Espanyol, Pol Blay Cadanet, va disputar el derbi de la categoria, el clàssic RCD Espanyol - FC Barcelona. El partit va ser de clar domini blanc-i-blau, amb un joc de molta velocitat i una forta pressió sobre el contrari. El primer gol va caure en el minut 15, quan en Marc Heredia va fer un golas de vaselina a pase d'en Pol. En el minut 20 en Marc Heredia marcava el segon i feia justícia al clar domini. A la segona part l'equip de Isaac Gerrero va seguir apretant i en Pol Blay aconseguia aprofitar un rebuig del porter i del pal per marcar el tercer dels periquitos en el minut 42. En l'últim minut del partit, el 50, en Victor Sánchez va aconseguir el definitiu 4-0 que els donava el liderat de la categoria. Gran victòria i gran injecció de moral per aquests grans-menuts jugadors del Benjamí A.
Des d'aquí, la penya Sempre Pericos L'Empordà felicitem el jove jugador de L'Estartit, en Pol Blay que va aconseguir fer el que tots nosaltres voldríem: marcar un gol al Barça en partit oficial i guanyar de forma contundent. Felicitats i que segueixi la ratxa!!

(En Pol és el 4rt començant per l'esquerra dels jugadors que estan drets.)