24.12.07

 

Quina - Torroella de Montgrí

Els dies 16, 23, 25 i 30 de Desembre i 6 de Gener esteu convidats a la Quina que organitza la U.E. TORROELLA DE MONTGRÍ. Les jugades comencen a les 6 de la tarda, i la primera és gratuïta.

La penya Sempre Pericos L'Empordà col·labora amb la Unió Esportiva Torroella de Montgrí i posa a disposició un parell d'entrades+viatge per anar a veure el RCD Espanyol per a cada dia que es realitzi la Quina. Els guanyadors podran escollir entre una sèrie de partits que l'Espanyol jugui a Barcelona, tindran entrada i viatge amb el bus de la penya gratuïts.

Aquesta col·laboració es realitza amb l'afany de fer-nos un lloc entre les entitats de la comarca, mostrar amb orgull els colors que ens identifiquen i créixer com a col·lectiu, ja sigui amb nous socis per la penya i socis per l'Espanyol.

També us fem saber que el número amb el que participàvem a la Lotería de Nadal 26.108 no ha estat agraciat econòmicament. Gràcies per la vostra col·laboració.

Aquestes festes les passarem amb l'equip en 3er lloc de la lliga, amb 33 punts, en zona Champions i a un sol punt de l'etern rival. Esperem que el proper any 2008 sigui tan o més bo que el que acabem, que serà difícil, i que passeu unes Bones Festes!!


Comentaris: Publicar un comentario



<< Inici