11.5.09

Haurem d'esperar

Després d'una molt bona primera part amb un 0-2 a favor s'han deixat escapar els 3 punts del camp de l'Atlético de Madrid. Tot pintava molt bé amb l'expulsió de Perea per l'agressió sobre Chica i amb els 2 gols de Nené de penal (comès sobre Ivan Alonso) i Dani Jarque. Però a la segona part Diego Forlan i Sergio Agüero han aconseguit posar l'empat a 2 i finalment un altre cop Forlan, i un altre cop en temps d'afegit, ha marcat i ens ha deixat sense sumar cap punt més.

Una petita delegació de la penya Sempre pericos ha acompanyat l'equip a Madrid. La familia Planas, l'Eloi, en Gatius i l'Albert han vist un partit molt disputat i segur que han animat a tope l'Espanyol. Uns pericos de llei que s'ho mereixen tot, i principalment, i com tots nosaltres, que l'Espanyol es salvi quan més aviat millor.

Visca l'Espanyol i la penya Sempre Pericos L'Empordà!!